Over ons

MTB-You bestaat sinds maart 2008 en is het meest complete mountainbike platform van de Benelux. Op ons platform vind je het grootste aanbod van toertochten in België, Nederland, Luxemburg en grensgebieden met Duitsland en Frankrijk. Je komt in contact met gepassioneerde liefhebbers en kan je route plannen dankzij gedetailleerde informatie omtrent tochten.

MTB-You als communicatie platform: een totaal nieuwe beleving die over de landsgrenzen heen gaat. MTB-You brengt sportievelingen in contact met nieuwe routes. Je vindt eenvoudig tochten in je buurt, weervoorspellingen per tocht, fietsroutes op maat en we brengen je in contact met gepassioneerde liefhebbers vn de sport.

MTB-You dat is: ontsnappen uit het dagelijkse ritme, je wekelijkse uitlaatklep, herbronnen in de natuur, ... in je buurt of nieuwe plaatsen ontdekken. Samen met je vrienden de wereld verkennen.

Kortom een bike platform voor bikers, gemaakt door bikers.

Wat zijn onze waarden

We zijn mensen

We zijn mensen

Dicht bij onze leden, fietsclubs en organisaties. We zijn er om barrières te doorbreken en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. We leren en groeien altijd samen.

We zijn bikers

We zijn bikers

We doen wat we graag doen en dat is biken. Daarom delen wij onze passie met jullie en laten ons inspireren door professionele bikers van over de hele wereld.

We zijn gepassioneerd

We zijn gepassioneerd

Wij geloven in de kracht van de passie. We zoeken voortdurend naar manieren om de lat hoger te leggen en de verwachtingen te overtreffen. Zo creëren we winnende teams.

We zijn experts

We zijn experts

Experts kun je niet in hokjes plaatsen, ze zijn overal en volgen hun eigen visie. Daarom werken we samen met experts die leven en ademen in de buitenlucht.

Wat verbindt ons

JUST BIKE & Explore the world

Samen met 1700 organisaties, meer dan 60.000 leden, recreatieve bikers en al jouw vrienden vormt MTB-You de grootste bike community voor bikers, door bikers. Samen rijden en verkennen we nieuwe routes met een hoop fun!
Wat zijn onze waarden

Ons team

Wij zijn mensen, bikers, gepassioneerd, experts, liefhebbers van de sport en vooral gedreven om het nieuwe platform MTB-You een serieuze boost te geven. Wij vinden dat iedereen het verdient om in zijn vrije tijd optimaal te kunnen genieten van zijn fiets en steeds nieuwe horizonten kan verkennen. Of zoals wij het zeggen, “Onze vrijheid, onze passie”!

De inhoud van de website is dan ook gemaakt door mensen die weten wat het is om op een bike te cruisen over paden en onbekend gebied te verkennen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten wat het is om vroeg op te staan, hun bike klaar te maken en er op uit te trekken voor lange ritten waar genieten centraal staat! Het is gewoon een mentaliteit die enkel bikers begrijpen en die wij samen met jullie willen delen. Daarom ook een platform “Voor bikers, door bikers”.

JUST BIKE & Explore the world

Het MTB-You-team