DMofMTB: Dé klassieker, 200 KM MONSTERTOCHT

Datum·zondag 3 oktober 2021
Gebouw
Manege Haarle
Adres
Haarlerveldweg 1
7448 PP Haarle
Hellendoorn, Nederland
MTB Wedstrijd
#Marathon
Informatie
Maak je klaar voor een extreme ultramarathon voor de MTB en cyclocrosser!

Op 3 oktober, nog voor de zon opkomst vindt de start plaats in het dorp Haarle, gelegen in het mooie Salland. Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd met veel variatie in het parcours en nog minder asfalt. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singletracks, de pittigste beklimmingen en dit keer meer dan 1775(!) hoogtemeters. Een route die je binnen 16 uur moet afleggen met uitdagingen om tot het uiterste te kunnen gaan!

Bovendien leiden we je over de Sallandse heuvelrug en door het mooie Sallandse landschap en doorkruis je in totaal 5 Overijsselse gemeenten. Je finisht je op het podium in de manege waar je een warm welkom krijgt van een groot publiek. Onder weg zijn er 5 verzorgingsposten en een uitgebreide 100km post welke dit jaar op de zelfde locatie is als de finish namelijk de manege aan de rand van ons dorp Haarle.

Wij beloven je: het wordt een extreem zwaar, maar een prachtig parcours om alles te kunnen geven!Een tip “het venijn zit in de staart” van de route.

Schrijf je snel in, want hier moét jij bij zijn!
Op voorhand inschrijven verplicht!
Informatie over de afstand(en):
Afstand 1:
200 km
Hoogtemeters: 1775m
Starttijden: 06:00 - 07:00
Bevoorradingen: 5
Prijs: €60
Extra informatie:
“Indien wij door een besluit van de overheid het evenement van 3 oktober 2021 moeten afgelasten in verband met het coronavirus, zal het bewijs van deelname NIET doorschuiven naar 2022. Het inschrijfgeld zal worden gerestitueerd” (Lees het volledige reglement op deze website).
Voorzieningen
Bevoorradingen
Bewaakte fietsenstalling
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route
Wasgelegenheid
Douches & Kleedkamers
Helm Verplicht
Fietsverhuur
Afspuitstand
SaMo
Bond: NTFU
Volgers
0
Niveau
Offroad
95 %
Parcours
Zeer moeilijk, technisch en zwaar
Vorig jaar