DMoMTB: 1ste 100km E-Bike marathon van Nederland

Datum·zondag 3 oktober 2021
Gebouw
Manege Haarle
Adres
Haarlerveldweg 1
7448 PP Haarle
Hellendoorn, Nederland
MTB Wedstrijd
#Marathon
Informatie
Dutch Masters of MTB organiseert op 3 oktober de 1ste E-Bike marathon van Nederland over een afstand van 100 km die je binnen 8 uur moet voltooien. Je rijd door het prachtige Salland en over de mooiste routes en best beoordeelde singletracks van Overijssel, zet je eigen sportieve prestatie neer tijdens deze mooie uitdaging.

De E-bike marathon start vanuit het dorp Haarle en kent een dames en heren klassement. Het betreft een marathon voor E-Bikes met een trapondersteuning tot 25 km/u en een maximum vermogen tot 250 Watt. Het betreft hier dus de categorie pedelec en NIET de SPEED-pedelec. Daarnaast moet men de tocht uitrijden met één accu met een maximum vermogen van 625Wh, welke voor aanvang wordt gecontroleerd en verzegeld.

De rijder zal dus selectief met de elektrische ondersteuning moeten omgaan. De finish zal plaats vinden op het podium in de manege aan de rand van ons dorp Haarle. Het volledige E-Bike marathon reglement staat op de website.

Schrijf je snel in, want hier moét jij bij zijn!
Op voorhand inschrijven verplicht!
Informatie over de afstand(en):
Afstand 1:
100 km
Hoogtemeters: 0m
Starttijden: 06:00 - 07:00
Bevoorradingen: 2
Prijs: €35
Extra informatie:
UITZONDERING: Indien wij door een besluit van de overheid het evenement van 3 oktober 2021 moeten afgelasten in verband met het coronavirus, zal het bewijs van deelname NIET doorschuiven naar 2022. Het inschrijfgeld zal worden gerestitueerd.
Voorzieningen
Bevoorradingen
Bewaakte fietsenstalling
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route
Wasgelegenheid
Douches & Kleedkamers
Helm Verplicht
Fietsverhuur
Afspuitstand
SaMo
Bond: NTFU
Volgers
0
Niveau
Offroad
95 %
Parcours
Zeer moeilijk, technisch en zwaar
Vorig jaar