City Mountainbike Toertocht

Datum·zondag 26 september 2021
Gebouw
Café De Veestallen
Adres
Kade 65
4703 GD Roosendaal
Roosendaal, Nederland
image/svg+xml
MTB Toertocht
Informatie
Uniek omdat de tocht grotendeels door de stad Roosendaal voert, maar toch voor meer een groot deel over onverharde paadjes loopt waar je doorgaans niet snel rijdt. De eerste toertocht in de regio dit jaar! We hopen dan ook dat een boel enthousiaste mountainbikers en cyclo-crossers klaar zijn voor het nieuwe seizoen en in grote getalen naar Roosendaal komen!
We zetten twee routes uit: één van ongeveer 30 kilometer en één van ongeveer 45 kilometer. Naast leuke stukken binnen Roosendaal voeren de routes ook langs De Wieler Experience en een deel van de mountainbikeroute in Nispen (45 km). Ongeveer halverwege de routes is een rustpost ingericht, waar deelnemers wat kunnen eten en drinken.
Tussen 8.00 en 10.00 uur kan er gestart worden vanaf Café De Veestallen aan de Kade 65 in Roosendaal. Deelnemers betalen 5 euro, van de eindopbrengst schenken De Kaaimannen traditiegetrouw een deel aan een goed doel. Na afloop is er voor de deelnemers de gelegenheid om de fiets schoon te laten spuiten en deze in een bewaakte fietsenstalling te stallen, terwijl bij de Veestallen nog van een welverdiend drankje en hapje kan worden genoten.
image/svg+xml
Op voorhand inschrijven niet mogelijk.
Informatie over de afstand(en):
Afstand 1:
30 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 08:00 - 10:00
Bevoorradingen: 0
Prijs: €5
Afstand 2:
45 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 08:00 - 10:00
Bevoorradingen: 0
Prijs: €5
Voorzieningen
Bevoorradingen
Bewaakte fietsenstalling
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route
Wasgelegenheid
Douches & Kleedkamers
Helm Verplicht
Fietsverhuur
Afspuitstand
de Kaaimannen
Bond: NTFU
Volgers
0
Niveau
Offroad
75 %
Parcours
Eerder vlak
Vorig jaar
400 deelnemers