Hel van Harkema

Datum·zaterdag 25 juni 2022
Gebouw
Sportpark De Bosk
Adres
De Bosk 20
9281 NR Harkema
Achtkarspelen, Nederland
image/svg+xml
MTB Toertocht
Informatie
Wat kun je verwachten?

66,6 hellige kilometers
Zaterdag 25 juni 2022 wordt voor jou als mountainbikeliefhebber een dag om nooit te vergeten. Dwars door de prachtige Friese Wouden wachten je 66,6 loodzware kilometers en zes uitdagende hindernissen. Ga er maar vanuit dat het zwaarder, uitdagender, natter, kouder en heter wordt dan je ooit hebt meegemaakt. Schrijf je snel in want vol=vol.


6 loodzware hindernissen
Het unieke aan de Hel van Harkema is dat je onderweg verrast wordt met zes uitdagende hindernissen. Die zullen ervoor zorgen dat het angstzweet bij sommige van je fietsvrienden uit zal breken en misschien durf je het zelf niet eens aan maar niet getreurd. Er is natuurlijk altijd nog de chicken run voor diegene die niet durft.


Gezellige afterparty
Mocht je de Hel overleven dan kun je aanschuiven bij de BBQ in Hell’s Plaza waar met een beste steak de eiwitten weer aangevuld kunnen worden. Vocht aanvullen doen we met de beste hersteldrank die er is: BIER! Na een paar halve liters voel je niks meer van de ontberingen die je hebt doorstaan en kun je voorop in de polonaise tijdens de afterparty.
Op voorhand inschrijven verplicht!
Informatie over de afstand(en):
Afstand 1:
66 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 06:00 - 12:00
Bevoorradingen: 1
Prijs: €16.66
Voorzieningen
Bevoorradingen
Bewaakte fietsenstalling
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route
Wasgelegenheid
Douches & Kleedkamers
Helm Verplicht
Fietsverhuur
Afspuitstand

— Onbekende organisator —

Niveau
Offroad
Parcours
Eerder vlak
Vorig jaar