Beerze ATB tocht

Datum·zondag 2 april 2023
Gebouw
Beerze Brouwerij de Gouden Leeuw
Adres
Jan Smuldersstraat 24
5512 Vessem
Eersel, Nederland
image/svg+xml
MTB Toertocht
Informatie
Beerze ATB tocht in Vessem op zondag 2 april 2023
ATB VESSEM EN DE KORFBALVERENIGING ORGANISEREN OP 2 APRIL 2023 WEER DE BEERZE ATB TOCHT. De tocht is uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daar omheen. Jaarlijks weten weer honderden fietsers de weg naar Vessem te vinden om deel te nemen aan onze mountainbike tocht. Met plezier zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe tocht door de prachtige bosrijke omgeving. We hopen dan ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers.
Bij onze toertocht staat veiligheid hoog in het vaandel. Zo staan er bij ieder gevaarlijk oversteekpunt twee vlaggers om het verkeer te waarschuwen en de fietsers veilig te laten oversteken. Ook controleren we vooraf de routes veelvuldig op bijvoorbeeld hinderlijke obstakels of andere gevaarlijke situaties.
Bij de finish wordt iedere deelnemer boven de 18 jaar getrakteerd op een heerlijk Beerze Biertje in de binnentuin bij de Gouden Leeuw. De Beerze Brouwerij verzorgt deze traktatie al weer voor het 12e jaar!! Dit gratis Beerze biertje begint inmiddels een traditie te worden en is een herkenningspunt voor onze tocht (“oh ja, dat is die tocht mee dè pilske….”).
Dus heb je zin om op 2 april sportief bezig te zijn, te genieten van de prachtige natuur, geheel ongedwongen en op jouw eigen tempo aan de ATB tocht deel te nemen dan zien we je graag tussen 8.30 uur en 10.00 uur aan de start in de binnentuin van de Gouden Leeuw. Halverwege is er tijd om even op adem te komen bij de post waar je de inwendige mens kunt versterken met soep, koek en sportdrank. Je kunt routes rijden van 25, 40 en 55 kilometer. De kosten van deelname bedragen slechts € 6,00. Deelnemers onder 16 jaar fietsen gratis mee. Voor deelnemers onder de 18 jaar staat er bij de finish in plaats van een Beerze Biertje een frisdrank naar keuze klaar.
Informatie over de afstand(en):
Afstand 1:
25 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 08:30 - 10:00
Bevoorradingen: 1
Prijs: €6.00
Afstand 2:
40 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 08:30 - 10:00
Bevoorradingen: 1
Prijs: €6.00
Afstand 3:
55 km
Hoogtemeters:
Starttijden: 08:30 - 10:00
Bevoorradingen: 1
Prijs: €6.00
Voorzieningen
Bevoorradingen
Bewaakte fietsenstalling
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route
Wasgelegenheid
Douches & Kleedkamers
Helm Verplicht
Fietsverhuur
Afspuitstand
ATB Vessem
Volgers
1
Niveau
Offroad
90 %
Parcours
Variërend met technische afdalingen
Vorig jaar
700 deelnemers