Trappistentrappers

Volgers
3
Clubinfo
Welkom op de site van Wieler Toer Club de Trappistentrappers uit Wernhout (gemeente Zundert). Op deze site vindt u informatie over onze fietsclub. Hieronder presenteren wij onze visie en ons doel.

Onze visie:
Steeds meer mensen beseffen dat regelmatig en sportief bewegen belangrijk is voor de gezondheid. Fietsen verbetert de conditie, versterkt de spieren en vergroot de longinhoud, waardoor het risico op hart- en vaatzieken afneemt. Het is bovendien ook een probaat middel tegen rugpijn.
Fietsen helpt je ook te ontspannen en biedt je meer weerstand tegen de dagelijkse stress.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een groot cliché, maar daarom ook voor onze club van toepassing. Wij investeren bovengemiddeld in onze jeugdleden.

Wij respecteren alle verkeersdeelnemers, onze vrijwilligers, onze sponsors, de overheid en het milieu.

Ons doel:
Het doel van WTC de Trappistentrappers is om op een sportieve, gezellige en veilige manier voor mannen en vrouwen, jong en oud, in clubverband recreatieve fietstochten en fietsevenementen te organiseren in alle seizoenen van het jaar.
De Trappistentrappers wil hiermee voor alle fietsliefhebbers uit de gemeente Zundert en wijde omgeving de fietsclub zijn waarin zij zich thuis voelen.